Een client krijgt de vragenlijst niet geopend vanuit de e-mail, wat nu?

U kunt eenvoudig controleren of een vragenlijst is verzonden via het berichtenlog. Wanneer een vragenlijst met succes is verzonden maar niet geopend kan worden ,ligt dit vaak aan de gebruikte browser.

Wij merken dat steeds meer mensen de laatste tijd upgraden naar Windows 10. Bij een Windows 10 wordt een gloednieuwe browser geleverd, Microsoft Edge genaamd. Helaas wordt deze browser op dit moment nog niet ondersteund door het ROM portaal. Wij raden dan ook aan om Google Chrome, Firefox, Safari of Internet Explorer te gebruiken voor het invullen van vragenlijsten. Het wisselen van browser wil dit soort problemen namelijk vaak oplossen.