Ik krijg een foutmelding 'fatal error' bij het invullen van een vragenlijst, wat nu?

Bij het afnemen van een vragenlijst in de praktijk kan een 'fatal error' optreden. Deze foutmelding wordt veroorzaakt door Incura/RAAM. Door uw software met de browser Google Chrome te openen kan de foutmelding worden vermeden en kunt u zonder problemen vragenlijsten in de praktijk invullen of laten invullen.