Hoe kan ik inloggen?

Om in te loggen in het LVVP ROM portaal dient u gebruik te maken van inlognaam, wachtwoord en de link die u in een e-mail zijn toegezonden. Wanneer u voor het eerst inlogt met de inloggegevens die door Reflectum per email zijn verstrekt, vraagt het systeem zelf een wachtwoord te verzinnen. U kunt vanaf dan inloggen met uw eigen wachtwoord.

Het adres van het LVVP ROM Portaal is: https://lvvp.questmanager.nl

Het adres van het Reflectum ROM Portaal is: https://reflectum.questmanager.nl

Wanneer u met een koppeling werkt, is het niet nodig om in te loggen. Krijgt u toch een inlogscherm te zien? Neemt u dan eens het artikel op deze pagina door of neem contact op met onze klantenservice.