Waarom kan ik geen rapportage downloaden?

Het is mogelijk om van een ingevulde vragenlijst een uitgebreide rapportage aan te maken. U kunt deze rapportage bijvoorbeeld afdrukken en bespreken met uw cliënt. De rapportage is te vinden via het menu ‘Resultaten’ en dan het tabblad 'Inzien'. U kunt een rapportage over een ingevulde lijst maken door er dubbel op te klikken. Vervolgens kiest u in het volgende scherm voor 'Rapportage'.

U kunt uw rapport zelf indelen door te kiezen voor de knop 'Instellingen'. Vervolgens kiest u voor 'Rapportage aanmaken'. De rapportage zal openen in een nieuw scherm, tenzij dit wordt voorkomen door uw pop-up blokkering.

Mijn rapport verschijnt niet

Wanneer u voor het eerst een rapport wilt aanmaken, kan het zijn dat deze niet wordt getoond omdat uw browser de pop-up blokkeert. Vaak verschijnt er een melding in de browser wanneer er een pop-up wordt geblokkeerd. In deze melding kunt u dan aangeven dat pop-ups voor deze website moeten worden toegestaan. U kunt ook op deze pagina lezen hoe u de pop-ups toestaat voor diverse browsers.