Wat doet een koppeling met een EPD-systeem?

Het ROM portaal is te koppelen met verschillende EPD systemen. De koppeling zorgt ervoor dat uw werkprocessen een stuk efficiënter worden. Het ROM portaal zal hiermee namelijk geïntegreerd worden in uw registratiesysteem. Een koppeling heeft drie voordelen:

1. U hoeft geen apart scherm meer te openen voor het ROM portaal;
  2. U hoeft niet meer apart in te loggen;
  3. U hoeft geen cliënten meer aan te maken in het ROM portaal.

Wijzigingen in het registratiesysteem worden met een klik op de knop ‘ROM’ automatisch doorgezet naar de betreffende cliënt.

Met de volgende EPD's kan een koppeling worden gerealiseerd:

• Evry - Evry
  • Online DBC - VCD
  • Medicore - Medicore
  • IRIS - IGN
  • Praktijkdata - Telasoft
  • Zorgadmin - Prosoftware
  • Prosoftware - Prosoftware
  • Epos - Zilos
  • InCura - Winbase
  • Ysis - GeriMedica