Ik heb een pakket besteld, maar nog geen inlogcodes ontvangen, waarom niet?

Wacht u al langer dan twee weken op inlogcodes? Dan vragen wij u  contact met ons op te nemen via het contactformulierWij kunnen u dan zo snel mogelijk voorzien van inloggegevens.

Let op, voor LVVP-gebruikers geldt dat zij eerst de verplichte training moeten volgen voordat de inloggegevens worden verstrekt.