Hoe kan ik storingen melden?

U kunt een storing of probleem telefonisch (057 082 0219) of via het contactformulier bij ons melden. Probeer uw storing altijd zo goed mogelijk te omschrijven. Hieronder staan een aantal standaard vragen die we nodig hebben om uw probleem in behandeling te nemen:

• Wanneer een cliënt dit probleem heeft: wat is de naam of geboortedatum van de cliënt?
  • Zijn er meerdere cliënten die dit probleem hebben gehad?
  • Heeft u dit probleem zelf ook geconstateerd?
  • Welke browser (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, Safari, Opera, Microsoft Edge) werd gebruikt?
  • Wat zijn uw gegevens: naam praktijk, hoe kunnen we u bereiken?

Een actueel overzicht van storingen en oplossingen kunt u vinden op onze nieuwspagina.