Vragenlijst inzien middels de uitdraai van een rapportage

Het is mogelijk om een bestand aan te maken met daarin alle grafieken en de beantwoording op de vragen van een bepaalde vragenlijst. U kunt dit bestand bijvoorbeeld bespreken met uw cliënt of opslaan en in het registratiesysteem uploaden. De rapportage is te vinden via het menu ‘vragenlijsten inzien’. U selecteert de gewenste vragenlijst en klikt op ‘rapportinstellingen’. Klik op klik hier voor subschaalfilter details, zie afbeelding hieronder. Selecteer hetgeen wat u wilt zien. Klik op rapport aanmaken.

Wanneer u voor het eerst een rapport wilt aanmaken, kan het zijn dat deze niet wordt getoond omdat uw browser de pop-up blokkeert. Om pop-ups toe te staan kunt u meestal in de URL balk een melding vinden en pop-ups voor nvvp.questmanager.nl voortaan toestaan. Ziet u de melding niet staat hier een link waarbij u per browser wordt geïnstrueerd.

Als de pop-up is toegestaan draait u het rapport opnieuw uit. Dit wordt dan weergegeven in Word of PDF. Mocht u graag een andere weergave hebben kiest u bovenin voor gebruikersinstellingen, zie afbeelding hieronder. Kies vervolgens de opmaak die u wenst. Klik op opslaan.