Hoe zet u een vragenlijst klaar?

Instructie:

1. Open uw ROM omgeving door in te loggen
  2. Selecteer de cliënt waarbij u een vragenlijst wil afnemen
  3. Ga het menu naar 'cliëntgegevens'
  4. Controleer eenmalig of 'notificatie per mail' op ja staat? Bij nee, druk op wijzigen. Verander de status in ja en klik op 'opslaan'.

Notificatie per e-mail op Ja

5. Ga naar vragenlijstbeheer

6. Klik op 'nieuwe lijst

7. Selecteer de vragenlijst die u wilt afnemen (dubbelklik).

8. Laat kolom 1 t/4 voor wat ze zijn, het meetmoment wordt standaard gevuld net als de data waardoor een vragenlijst twee weken invulbaar is.

9. Kies e-mail na invullen lijst (klik op het vergrootglas en selecteer u eigennaam, dubbelklik)

10.
Kies e-mail na invullen lijst (klik op het vergrootglas en selecteer u eigennaam, dubbelklik)
  11.
Kies het soort meting
  12.
Selecteer de invuller
  13. Selecteer 'versturen'
  14. Klik op opslaan
  15.
Selecteer bij vragenlijstbeheer de klaargezette lijst en klik op verstuurbericht, de vragenlijst wordt direct verzonden.

Verstuur bericht