Cliënt deactiveren


Wanneer een client niet langer bij u in behandeling is, kan deze client worden gedeactiveerd. Op deze manier wordt een client uit het dossier gehaald maar zijn de gegevens nog wel zichtbaar voor een later tijdstip.


U kunt een client op de volgende manier deactiveren/inactief maken:

  1. Open het cliëntendossier.
  2. Ga naar 'cliëntgegevens'.
  3. Klik op het tabblad 'uitgebreid'.


      4. Klik op 'wijzigen'.

      5. Kies bij de status voor 'inactief'.

      6. Klik op 'opslaan.'


De cliënt is nu gearchiveerd. Dit betekent dat uw cliënt niet meer in het hoofdmenu wordt weergeven. Wilt u inactieve cliënten raadplegen? Kies dan bij het zoeken naar client bij status voor 'inactief'. U kunt de cliënt vervolgens op dezelfde wijze weer activeren.




Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.