Vragenlijst verwijderen

U kunt een foutief ingevulde vragenlijst zelf verwijderen door in het ROM-portal naar het cliëntdossier te gaan en vervolgens naar 'resultaten'. Vervolgens krijgt u een overzicht van de ingevulde vragenlijsten. Selecteer de vragenlijst die u wilt verwijderen, dit doet doet u door een keer te klikken op de betreffende vragenlijst. Als u dan vervolgens op verwijderen klikt wordt de vragenlijst verwijderd.

image