Hoe verzend ik een vragenlijst aan een derde van een cliënt?

Binnen ons systeem is het mogelijk om vragenlijsten te verzenden aan (specifieke) derden van een cliënt. Deze derde moet dan eerst aangemaakt worden in het portaal. Dit doet u door in te loggen in het portaal, en het cliënt-dossier te openen. Vervolgens kunt u bij kenmerken een nieuwe derde aanmaken.

Vervolgens kunt u bij een nieuwe derde de naam, de relatie tot de cliënt, het berichttype en het e-mail adres invullen. Wanneer dit is gebeurt kunt u kiezen voor opslaan. U heeft dan een  nieuwe derde bij een cliënt aangemaakt.

Wanneer u vervolgens een vragenlijst (die voor een derde bedoeld is) klaarzet, kunt u via onderstaande schermen de juiste instellingen selecteren om deze naar de, zojuist door u aangemaakte, derde te versturen.