Cliënt verwijderen


Wanneer een cliënt is uit behandeling is kunt u dit dossier verwijderen of deactiveren. Het verschil hiertussen is dat wanneer de cliënt verwijderd is, dit dossier nooit meer terug te halen is. Wanneer de cliënt is gedeactiveerd staat deze niet meer in uw cliëntenoverzicht, maar is deze nog wel in te zien, en eventueel weer te activeren. 

Over dit onderwerp is ook een video beschikbaar, deze kunt hier vinden.

Om het dossier van een cliënt te verwijderen dient u eerst alle vragenlijsten uit dit dossier te verwijderen, dit geldt zowel voor geplande, als ingevulde, als gemiste vragenlijsten. U kunt dit doen door in het tabblad resultaten, onder inzien, alle vragenlijsten te selecteren en dan te kiezen voor 'verwijderen'. Zie onderstaande afbeelding:

Daarna dient u ditzelfde te doen in het tabblad metingen, onder 'gepland'. 

Wanneer alle vragenlijsten verwijderd zijn kunt u ook het dossier van de cliënt zelf verwijderen. Hiervoor gaat u naar uw cliënt-overzicht, zoekt daar de juiste cliënt en selecteerd deze door er eenmaal op te klikken. Daarna kunt u bovenin kiezen voor 'verwijderen'. Zie onderstaande afbeelding:





Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.