Hoe kan ik het inlogscherm bij een koppeling uitschakelen?

Wanneer u in het ROM portaal werkt via een koppeling met uw EPD, is het niet nodig om apart in te loggen in ons ROM portaal. Krijgt u toch een inlogscherm te zien bij het gebruiken maken van de koppeling? Lees dan onderstaande instellingen eens door.

Google Chrome

1. Open Google Chrome en klik uiterst rechtsboven op de drie puntjes.
2. Kies hier voor 'Instellingen'.
3. Scroll helemaal naar beneden op deze pagina en kies 'Geavanceerde instellingen weergeven...'
4. Klik onder 'Privacy' op 'Instellingen voor content'
5. Kies vervolgens onder het kopje 'Cookies' voor 'Uitzonderingen beheren'.
6. Typ in het venstertje https://nvvp.questmanager.nl of https://reflectum.questmanager.nl (afhankelijk van uw type ROM portaal) en kies 'Toestaan' en daarna voor 'Gereed'.
7. Klik nogmaals op 'Gereed' en sluit de instellingen af.
8. Klik nu op de ROM-knop binnen uw EPD om het ROM portaal te openen.

Internet Explorer

1. Ga in Internet Explorer naar het volgende adres: https://nvvp.questmanager.nl of https://reflectum.questmanager.nl (afhankelijk van uw type ROM portaal). 2. Klik op het tandwiel uiterst rechtsboven in uw scherm en klik vervolgens op 'Internetopties'.
3. Klik op de tab 'Beveiliging' en klik op een beveiligingszone (vertrouwde websites).
4. Klik op de knop 'Websites'
5. De website wordt nu weergegeven in het veld 'Deze website aan de zone toevoegen'. Klik op Toevoegen.
6. Ga hierna naar het tabblad 'Privacy' en kies hier voor de knop 'Websites'
7. Voer hier de URL van uw ROM portaal in (https://nvvp.questmanager.nl of https://reflectum.questmanager.nl afhankelijk van uw type ROM portaal)  en klik op 'Toestaan' en daarna op 'Ok'.

Safari

Voor een juiste werking van het ROM portaal in uw EPD via Safari, zou u de volgende stappen kunnen proberen.
De eerste stap is het aanklikken van de knop Safari linksboven in uw scherm, in het menu dat daarna verschijnt klikt u vervolgens op Voorkeuren.

cid:image001.png@01D07E93.6157CA20

De volgende stap is in het scherm 'Privacy' bij de ‘Cookies en websitegegevens’ te kiezen voor ‘Sta altijd toe’.
Onderstaand ziet u de juiste instellingen voor een juiste werking van het ROM portaal.

cid:image003.png@01D07E93.6157CA20

Mozilla Firefox

Voor de browser Mozilla Firefox is geen extra instelling nodig. Ervaart u toch problemen met deze browser? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.