Wat is een 'meerverbruik factuur'?


Wanneer u een factuur ontvangt voor het meerverbruik, betekent dit dat u bij meer cliënten vragenlijsten heeft afgenomen dat in uw contract met ons staat. Het contract dat u met ons heeft, is gebaseerd op het aantal cliënten waarbij u per jaar een of meerdere vragenlijsten afneemt. De hoeveelheid vragenlijsten per cliënt maakt hierbij niet uit voor de kosten. Indien u over het aantal in uw pakket heengaat, wordt het 'meerverbruik' door ons in rekening gebracht. De kosten hiervan zijn gebaseerd op uw huidige pakketprijs, gedeeld door het aantal cliënten wat bij uw pakket hoort. Dit bedrag komt erbij per cliënt waarbij u buiten uw pakket vragenlijsten bij hebt afgenomen. 


Wanneer u bijvoorbeeld een pakket heeft voor 30 cliënten, voor een bedrag van €295,- per jaar ex. btw. en u hebt bij 35 cliënten vragenlijsten afgenomen in een bepaald jaar, betaald u de gewone pakketprijs, plus €295,- / 30 = €9,83 , maal het aantal extra cliënten: 5 * €9,83 = €49,17 dus bovenop de pakketprijs van dat jaar. 


U betaald dus per jaar voor het aantal cliënten waarbij dat jaar vragenlijsten zijn afgenomen. Het maakt dus niet uit of deze cliënt in dat jaar gestart is, of niet. Ook maakt het dus niet uit wanneer er cliënten in het portaal staan waar geen vragenlijsten bij worden afgenomen, deze worden dan dus niet meegerekend in het verbruik. Ook maakt het niet uit of een cliënt dus de status actief of inactief heeft. Een cliënt telt dus pas daadwerkelijk mee als cliënt wanneer hij/zij een of meerdere vragenlijsten volledig heeft ingevuld in het jaar waar het factuur over gaat.Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.