Hoe installeer ik Teamviewer?

1. Verwijder alle reeds geinstalleerde versies van Teamviewer. Ga hier voor naar het 'Configuratiescherm' en vervolgens naar het scherm 'Programma's en onderdelen'. Zoek hier alle programma van Teamviewer en kies voor 'verwijderen'. Hierna moet uw computer vrij zijn van eerder geinstalleerde versies van Teamviewer.

2.Installeer de Teamviewer applicatie vanaf de website van Reflectum. U kunt het juist bestand
HIER downloaden.

3. Kies in onderstaand scherm voor 'uitvoeren'.

4. Loopt het installatieproces van Teamviewer door. Kies voor 'Installeren' en voor 'prive' gebruik en kies dan voor Accepteren/Voltooien/Doorgaan. (Zie afbeelding)

5. Sluit het welkomstscherm wat u te zien krijgt.

Wanneer Teamviewer opent zou u het volgende scherm moeten zien:

Met het ID en het wachtwoord kunnen wij een verbinding maken met uw scherm.